FamilyHub

FamilyHub

Användarvillkor

Senast uppdaterade 29 september 2026

FamilyHub är ett privat verktyg för ett begränsat hushåll och personer som hushållet uttryckligen ger åtkomst. Det är inte en öppen kommersiell tjänst.

Åtkomst

Du får använda FamilyHub när hushållets administratör har gett dig åtkomst. Håll dina inloggningsuppgifter privata och använd bara funktioner och information som du har behörighet till. Administratören kan ändra eller återkalla åtkomst.

Ditt innehåll

Lägg bara in uppgifter som du har rätt att dela med de användare som kan se dem. Kontrollera särskilt kalenderkopplingar: händelser från en vald Google-kalender kan bli synliga i FamilyHubs gemensamma kalender. Du ansvarar för att granska viktiga datum och ändringar efter synkronisering.

Google Kalender och andra integrationer

Google-kopplingen är frivillig och styrs av de behörigheter du godkänner hos Google. Du kan pausa eller ta bort kalenderkopplingar i FamilyHub och återkalla appens åtkomst i ditt Google-konto. Synk kan fördröjas eller avbrytas av nätfel, ändrade behörigheter eller externa tjänster. FamilyHub bör därför inte vara enda kopian av information som är viktig att bevara.

Ändringar och kontakt

FamilyHub kan ändras när hushållets behov ändras. Vid frågor om åtkomst, funktion eller dessa villkor, kontakta holoqvistl33t@gmail.com. Hur uppgifter hanteras beskrivs i integritetspolicyn.